ENERGETSKA OBNOVA Uz ogromne uštede, Općoj će bolnici biti uređena i unutrašnjost

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Energetska obnova zgrade bolnice, u kojoj se nalaze ginekologija, ambulante opće medicine, dispanzer za žene i popratni odjeli te zgrade stomatologije, u poodmakloj je fazi. U to su se uvjerili i čelnici Bjelovarsko – bilogorske županije, izvođači radova i rukovoditeljstvo bolnice obišavši radove. Osim izmjene stolarije, postavlja se nova termo ovojnica te novo krovište. Koliko je zadovoljan ovom investicijom, ali i kolike uštede se očekuju na energentima, pojasnio je ravnatelj Ali Alouch.

Ali Alouch, ravnatelj Opće bolnice Bjelovar

-Planiramo, pa čak se i već vide uštede na grijanju, do 60 posto povoljnije račune. I to najmanje toliko – kazao je ravnatelj.

Ravnateljica županijskog Doma zdravlja, Ljubica Čaić naglasila je kako će pacijentima znatno ugodnije biti koristiti zdravstvene usluge. Pobrojila je i ostale pogodnosti.

-Ne samo da će estetski izgledati prekrasno, nego će nam donijeti uštede u potrošnji energije, što se već sada vidi. Djelatnici u zgradi stomatologije već osjećaju ta poboljšanja jer su zamijenjeni stolarija i krovište, pa je puno toplije i ugodnije raditi – ističe Čaić.

Ljubica Čaić, ravnateljica Županijskog Doma zdravlja

Energetska obnova trebala bi završiti do svibnja. A župan Bajs, uz zadovoljstvo kvalitetom i brzinom ovih radova, naglasio je što će se još, uz projekt energetske obnove, odraditi kako bi Opća bolnica dobila novo ruho.

-To je pitanje bojanja zidova, unutarnje stolarije, a posebice pristupa bolnici. županija i država, nisu jedini troškovi. No, zahvaljujući svim tim radovima, doći ćemo do novog standard -pojašnjava Bajs.

Ovaj će projekt, uz izgradnju nove bolnice koja je u tijeku, podići standard u zdravstvu za zaposlenike, ali i pacijente.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!