GLAZBENA POSLASTICA Tenori na reabilitaciji nakon đira po Čakovcu

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

ČAKOVEC – Filip Hozjak, Vladimir Garić, Đani Stipaničev i Marko Pecotić dvama održanim koncertima u Čakovcu još su jednom pokazali da su miljenici publike! 4 Tenora i Tamburaški orkestar TCK-a te maestro Tibor Bün bili su dobitna kombinacija za čakovečku publiku koja ih je sinoć u Centru za kulturu Čakovec nagradila izvrsnim odazivom i reakcijama tijekom i nakon koncerata.
Domaći tenor, Filip Hozjak, pod velikim je dojmom.
-Kakav naboj emocija, kakva dva predivna koncerta! Vjerojatno ću se još tjedan dana oporavljati od jučerašnjeg dana jer sam emocionalno i fizički iscrpljen, ali vrijedilo je! Međimurje, fala vam od srca! – poručio je Hozjak.
Prvi je koncert rasprodan u hipu, a odaziv na drugi također je organizatore ostavio bez daha. Tenori su redali svoje uspješnice, interpretacije poznatih arija, šansona i evergreena. Osim što su poznati po čarobnim glasovima, otvorenosti, simpatičnosti, Tenore resi spontanost koja nije izostala niti ovog puta – u jednom su trenutku Marko i Đani pjevajući “napravili đir” po dvorani, a publika ih je s oduševljenjem snimala. Premda nije lako u istome danu imati dva koncerta, Tenori su pokazali da su u genijalnoj formi te da im publika uistinu daje vjetar u leđa. Osim nastupa, u narednim su mjesecima u planu su i nove pjesme, obrade, velika ljetna turneja, pripreme za festivale i još mnogo toga.

PODIJELI S PRIJATELJIMA!