Majčin dan obilježava se predavanjem prof. dr. sc. Gordane Buljan Flander: „Zašto je danas teško biti roditelj“

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Povodom obilježavanja Majčinog dana, u srijedu, 8. svibnja 2024. godine, održat će se predavanje renomirane kliničke psihologinje i autorice, prof. dr. sc. Gordane Buljan Flander pod naslovom “Zašto je danas teško biti roditelj”. Predavanje će započeti u 18:30 sati i namijenjeno je roditeljima, skrbnicima, odgojiteljima, učiteljima i svim stručnjacima koji rade s djecom.

Na ovom važnom događaju, prof. Buljan Flander će se dotaknuti ključnih tema vezanih za suvremeno roditeljstvo, uključujući razlike između tradicionalnog i suvremenog odgoja, važnost postavljanja granica, te utjecaj društvenih mreža i interneta na razvoj djece i mladih. Osim toga, govorit će o sve prisutnijem problemu međuvršnjačkog nasilja, izazovima koje sa sobom nosi razvod roditelja, te specifičnostima adolescencije u 21. stoljeću.

Profesorica Buljan Flander je tijekom svoje dugogodišnje karijere posvetila znatan trud zaštiti mentalnog zdravlja i prava djece. Kao stalna sudska vještakinja za zlostavljanu i traumatiziranu djecu, njezino profesionalno djelovanje i znanstveni rad u području odgoja pružaju dragocjene uvide u kompleksnost savremenog roditeljstva.

Događaj predstavlja priliku za sve zainteresirane stručnjake, ali i roditelje, da se upoznaju s najnovijim znanstvenim spoznajama i praktičnim savjetima kako bi se uspješnije suočili s izazovima odgoja u današnje vrijeme. Sudjelovanjem u ovom predavanju posjetitelji će moći bolje razumjeti dinamiku obiteljskih odnosa i prilagoditi svoje odgojne metode suvremenim izazovima, čime se direktno doprinosi boljitku i razvoju djece. Predavanje je izvanredna prilika za stjecanje novih znanja i iskustava koja mogu obogatiti osobni i profesionalni život svakog pojedinca.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!