Vremenska prognoza za Zadar: Promjenjivo vrijeme s povremenim pljuskovima

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Prema podacima Državnog hidrometeorološkog zavoda (DHMZ), Zadar očekuje promjenjivo vrijeme tijekom sljedeća tri dana. Donosimo detaljnu prognozu za ponedjeljak, utorak i srijedu.

Ponedjeljak, 3. lipnja 2024.

Na početku tjedna očekuje nas promjenjivo vrijeme. Jutarnje temperature će se kretati oko 17°C. Tijekom dana, temperature će rasti do maksimalnih 19°C, ali popraćene povremenim pljuskovima i grmljavinom. Mjestimični pljuskovi mogu biti intenzivni, stoga se preporučuje ponijeti kišobran ili kabanicu. Vjetar će biti umjeren do jak, s povremenim jakim udarima.

Utorak, 4. lipnja 2024.

Utorak će također biti oblačan s povremenom kišom. Jutarnje temperature će se spustiti na 16°C, dok će maksimalna dnevna temperatura doseći 18°C. Očekuju se povremeni pljuskovi tijekom cijelog dana. Vjetar će biti slab do umjeren, ali će vrijeme biti nestabilno, stoga se preporučuje planiranje aktivnosti u zatvorenom prostoru.

Srijeda, 5. lipnja 2024.

Sredina tjedna donosi postupno razvedravanje. Jutarnje temperature će se kretati oko 16°C, dok će dnevna temperatura doseći ugodnih 20°C. Očekuje se pretežno sunčano vrijeme s povremenim oblacima. Vjetar će biti slab do umjeren. Ovo će biti najpovoljniji dan u tjednu za vanjske aktivnosti, pa iskoristite lijepo vrijeme za boravak na otvorenom.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!