Završna večer Fish & Jazz Festivala oduševila publiku na zadarskim zidinama

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Zadar je ovog lipnja bio domaćin jedinstvenog glazbenog događaja – Fish & Jazz Festivala, koji se održao na zadarskim UNESCO-vim zidinama od 6. do 8. lipnja. Festival je okupio vrhunske glazbenike i oduševio posjetitelje svojom završnom večeri.

Tijekom tri dana festivala, publika je uživala u koncertima renomiranih izvođača: Uršula Najev & Black Coffee otvorili su festival 6. lipnja, Damirov Django Group i “Sjećanja Damira Kukuruzovića” nastupili su 7. lipnja, dok su Sara & Jappa zaključili festival 8. lipnja.

Svi koncerti počinjali su u 21 sat, pružajući savršenu priliku za uživanje u glazbi pod zvjezdanim nebom, s veličanstvenim pogledom na Zadar i njegove povijesne zidine. Osim glazbenog programa, posjetitelji su uživali u delicijama iz Cromarisovog Food Cornera, gdje su se svakodnevno nudili vrhunski pripremljeni riblji specijaliteti.

Na Bastionu sv. Roka, uz dobru glazbu i izvrsnu hranu, posjetitelji su mogli istraživati prodajnu izložbu radova lokalnih kreativaca, uključujući originalni nakit, modne dodatke, rukotvorine i eterična ulja.

Završna večer festivala ostavila je poseban dojam na sve prisutne, potvrđujući Fish & Jazz Festival kao jedan od vrhunaca kulturne ponude Zadra.

Foto: Bojan Bogdanić/TZ Grada Zadra


PODIJELI S PRIJATELJIMA!