BJELOVARSKA TRADICIJA Okićen bor u središtu grada, stigli i Moto Mrazovi

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Na bjelovarskom korzu okitilo se božićno drvce. Djeca iz gradskih vrtića i nižih razreda osnovnih škola drvce su okitili ukrasima koje su sami izradili, a tradicionalno su dočekali i Moto Mrazove. S njima je stigao i Sveti Nikola kako bi darivao djecu koja mu se toliko vesele. Učenica Petra otkrila je svoju pripremu oko kićenja bora, ali i samih blagdana.

Jako smo sretni jer nam je ovo bila prva godina kićenja bora u središtu grada Bjelovara i smatram da su sva djeca bila sretna zbog toga. Blagdane volim slaviti s obitelji, a kićenje bora je nešto veliko i to jedva čekam, jako sam sretna – kazala je Petra.

Moto Mrazovi na gradskom su Korzu posebno razveselili djecu, a koga su još posjetili, otkrio je Predrag Popović, jedan od njih.

Ove smo godine dovezli i našeg prijatelja Svetog Nikolu, tako da je s nama išao u posjetu svim dječjim vrtićima, zatim na bolnički odjel pedijatrije, rodilište Opće bolnice Bjelovar, V. osnovnu školu i, naravno, bio je na kićenju bora – kazao je Predrag.

Veselim događanjima na Korzu pridružili su se i predstavnici Grada.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!