DOBRE VIJESTI Korzo ostaje zaleđen duže no što je planirano

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Dobre vijesti stižu za sve ljubitelje leda kojima će se Bjelovar ovih dana naći na putu. Naime, klizalište Ledeni korzo bit će otvoreno za sve ljubitelje te vrste zabave i rekreacije još cijeli sljedeći tjedan. Tako su odlučili organizatori nakon što im je vrijeme napokon krenulo na ruku, ali i nakon što su uvidjeli koliko Bjelovarčani vole klizanje.

-Ostaje i ona opcija koju smo imali i ranije. Znači u prijepodnevnim terminima plaća se samo ulaznica za klizanje, dok su klizaljke i pomagala besplatni – kazao je Slaven Klobučar u ime bjelovarske Turističke zajednice. Organizatorima je prilikom produženja klizačke sezone, još nešto bilo na pameti.

-Htjeli bi da svi bjelovarski vrtići iskoriste što je imao dio njih prije zimskih praznika, a to je škola klizanja – pojašnjava Klobučar. Dodajmo kako su u prošlom tjednu i svi osnovnoškolci i srednjoškolci imali priliku besplatno klizati, što su i iskoristili. A vikend koji je pred vratima, donosi u Bjelovar još neke pogodnosti po kojim je teško zaključiti da su blagdani pred završetkom.

-Uvod u vikend radi nam grupa Flash back, imaju svoj koncert u 19 sati na pozornici. U subotu ujutro u 10 sati klizački klub Mali medo iz Zagreba ponovno nam izvodi svoju lijepu bajku na ledu, tj. Vrlo zapetljanu ledenu priču. Radimo reprizu toga jer očito je da i djeca i odrasli to žele – priča Klobučar.

Sutrašnju večer zapalit će Vanna čiji koncert je zbog vremenskih neprilika prebačen upravo na sutrašnji dan.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!