NESREĆA NA RADU Poginuo 22-godišnji radnik

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

GRUBIŠNO POLJE – U nesreći na radu koja se jučer dogodila u šumi Zdenački Gaj na području Grubišnog polja smrtno je stradao 22-godišnji šumarski radnik, izvijestila je bjelovarsko-bilogorska policija.

-22-godišnji djelatnik je zajedno s još 3 djelatnika javnog poduzeća za gospodarenje šumama i šumskim zemljištima iz Grubišnog Polja motornom pilom rušio drva. Prilikom rušenja jednog stabla, sa susjednog drveta se odlomila grana koja je 22-godišnjaka udarila u stražnji dio glave koji je od udarca pao na tlo i izgubio svijest, nakon čega su ga ostali djelatnici žurno prevezli u Dom zdravlja Grubišno Polje gdje je uslijed težina ozljeda preminuo – stoji u policijskom izvješću.

Očevidu na mjestu događaja je bio prisutan i inspektora zaštite na radu. Po nalogu zamjenice Općinske državne odvjetnice u Bjelovaru tijelo stradalog prevezeno je na Odjel patologije Opće bolnice Bjelovar gdje će se obaviti obdukcija, a također će se obaviti i sve druge dokazne radnje kako bi se utvrdile sve okolnosti ove nesreće.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!