ZONA KAPELICA Stižu prvi stanari u Tehno park

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

GAREŠNICA – Nastavljaju se ulaganja Grada Garešnice u Poduzetničku zonu Kapelica. Dio prostora ondje je zakupila tvrtka NTC koja na spomenutoj lokaciji planira graditi bioplinsko postrojenje, a otvoren je i Tehno park. Grad je osigurao i sve potrebne uvjete za druge potencijalne investitore, kaže gradonačelnik Josip Bilandžija.
– Potrebno je samo javiti se na natječaj koji je trajno raspisan, ne samo za poduzetničku zonu nego i za Tehno park. Što se tiče dolaska u Tehno park, osnovane su četiri nove tvrtke. Već imamo nove stanare i nova zapošljavanja u Tehno parku – kaže Bilandžija.

Tako se Gradu počela isplaćivati višemilijunska investicija. Naime, u podizanje Tehno parka Grad Garešnica uložio je 21 i pol milijuna kuna. Iako je dio prostora već popunjen, mjesta još ima, kaže gradonačelnik.
– Postoji interes gdje bi se dvije tvrtke na području grada, koje su postojeće i starije od tri godine, preselile u Tehno park. Do sada je to najvrjedniji, završeni projekt Garešnice – rekao je Bilandžija.
Važno je napomenuti kako Grad Garešnica većinu svojih projekata realizira uz pomoć sredstava iz europskih fondova.

PODIJELI S PRIJATELJIMA!