Rukometašice krenule na PAOK

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Rukometašice Bjelovara su odradile posljednji trening i danas u 17 sati kreću na oko 15 sati dug put do Soluna na osminu finala EHF kupa s grčkim PAOK-om. Prvu utakmicu igraju u petak u 16 sati po našem vremenu, a uzvrat je u nedjelju također u Grčkoj. No, kako se u obje zemlje zbog epidemioloških razloga mora igrati pred praznom dvoranom, ne može se govoriti o prednosti domaćeg terena. Istovremeno je igranje na jednom mjestu povoljnije s novčane strane.
-Ovo nam je bilo financijski isplativije zato što nam oni rješavaju troškove smještaja koji su prilično skupi, a mi plaćamo samo prijevoz. Nema publike, a što nam znači da u Bjelovaru igramo pred praznom dvoranom – kaže trener Ženskog rukometnog kluba Bjelovar Hrvoje Cikoja.
Bjelovarske rukometašice su mogle dobiti i težu i lakšu ekipu, a u situaciji s malo utakmica s obje strane je teško prognozirati rezultat i procijeniti snagu.
-Teško je pogoditi formu kada ne igraš nikakve utakmice. Idemo u Grčku, a zadnju utakmicu smo odigrali prošle godine u petom kolu, ali i kod njih je ista situacija tako da tko će se bolje snaći u tome svemu taj će i profitirati – tumači Cikoja.
Nadaju se bjelovarski ljubitelji rukometa da će prevaga biti bjelovarska brončana europska reprezentativka Josipa Mamić. Ona se uspjela oporaviti od Eura, a trener bjelovarskog kluba se nada da će biti spremna za PAOK.
-Imala je opet istegnuće mišića, jutros je odradila trening i nadam se da će biti spremna i da će pružiti ono što je pružila za reprezentaciju – ističe Cikoja.
Cikoja vjeruje i kako najbolja grčka ekipa neće biti kraj ovosezonskog europskog puta njegovog kluba.

PODIJELI S PRIJATELJIMA!