Rukometašice Bjelovara se okreću domaćem prvenstvu

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Bila je to zanimljiva ekspedicija – tako je trener Ženskog rukometnog kluba Bjelovar Hrvoje Cikoja komentirao nastup u EHF Kupu s grčkim PAOK-om koji je stao na kraj bjelovarskoj europskoj priči. Premalo utakmica, dvadeset sati dug put do Grčke i igračka iznenađenja u PAOK-u su se pokazali kao nepremostiva prepreka.
-Prvu utakmicu smo odigrali dobro prvih 45 minuta. Bilo je tu i grešaka, ali prvih 45 minuta smo imali rezultat i onda smo se doslovce raspali i zato je bila tako velika razlika – tumači Cikoja.
U prvoj utakmici je PAOK slavio s 28:21. Bjelovarčanke su se nastojale pripremiti za uzvrat, učiniti nemoguće, ali je PAOK opet bio bolji s 24:30. Ipak, iz te se utakmice može puno toga naučiti, pa Cikoja nije nezadovoljan.
-Ne zamjeram ništa curama, dale su sve od sebe. Možemo uzdignute glave ići dalje i sada se moramo preorijentirati na težak raspored koji nas čeka u prvenstvu i na zaostale utakmice i na kup i na treninge. Jutros smo bili u 7 na testiranju na koronavirus pošto smo u izolaciji dok ne dođu rezultati i to je to – kaže Cikoja.
Rukometašice Bjelovara čeka težak raspored jer imaju četiri utakmice zaostatka iz prvog dijela prvenstva, a već kreće drugi dio. Krajem tjedna igraju s Umagom, a potom će snage odmjeriti s najjačim ekipama lige, Podravkom i Lokomotivom.

PODIJELI S PRIJATELJIMA!