GRAĐEVINSKI RADOVI Nova Rača ulaže u svoje mjesne domove

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

NOVA RAČA – Topla zima ne ide možda na ruku poljoprivrednicima, ali itekako godi građevinskim radovima. Takvi se planiraju, a uskoro bi se trebali i realizirati u Općini Nova Rača. Naime, temeljem raspisanih natječaja Ministarstva regionalnog razvoja, Općina se nada novčanim sredstvima kojima bi realizirali veće projekte na području Općine. O čemu je riječ, pojašnjava načelnik Darko Knežić.

Načelnik Darko Knežić

– Radi se o dovršenju vanjske toplinske izolacije na domu u Bedeniku. Trenutno je pola napravljeno, sada još samo moramo realizirati drugu polovicu. Projekt je vrijedan oko 450 tisuća kuna – rekao je Knežić.
Uz spomenuti projekt, u Općini se nadaju pomoći i prilikom još jednog važnog projekta.

– Isto bismo se javili na natječaj Ministarstva regionalnog razvoja u vezi doma u  Međurači, za stolariju. Trenutno je u izradi predračun, to bi iznosilo oko 100 tisuća kuna – kaže Knežić.

S realizacijom bi se, ovisno o dobivenim sredstvima, krenulo što prije. Iz Općine poručuju kako su im spomenuti projekti od velike važnosti, stoga će svakako gledati da se oni realiziraju u narednom periodu. (D. Aleksić)


PODIJELI S PRIJATELJIMA!