RADOVI U TIJEKU Uređenje parkirališta i novi vrtić u Novoj Rači

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

NOVA RAČA – Osim projekata koje Općina Nova Rača namjerava realizirati na objektima u Bedeniku i Međurači, a odnose se na stolariju i obnovu vanjske ovojnice, u planu imaju i radove u samom središtu Nove Rače. Riječ je o dva parkirališta koja je nužno asfaltirati i modernizirati.
Načelnik Darko Knežić
– Išli bi na uređenje parkirališta ispred naše poduzetničke zone u Fenoru i ispred doma u Novoj Rači. Asfalt je već sav pohaban i šahte su se malo slegnule od kanalizacije. Treba ih lijepo podignut i ispraviti parkiralište da bude kako treba – kaže načelnik Općine Nova Rača Darko Knežić.
Taj bi projekt, za oba parkirališta koštao oko 280 tisuća kuna, potvrdio je načelnik, dodavši kako bi radovi trebali biti gotovi ovog proljeća. U nastavku je pohvalio i tempo kojim se gradi novi vrtić u centru općine.
– Temelji su završeni, priprema se i betoniranje donje deke i zatim bi slijedilo zidanje. Radovi idu kako je i planirano, prvo je rečeno da bi sve trebalo biti gotovo do desetog mjeseca, ali sada se spominje završetak radova i do osmog mjeseca – kaže Knežić.
To su dobre vijesti, prvenstveno za roditelje koji bi svoje mališane već ove jeseni mogli upisati u novoizgrađeni vrtić, koji toliko dugo čekaju u svojoj općini.

PODIJELI S PRIJATELJIMA!