Priprema li se Milanović za karijeru tik-tok influencera?

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Predsjednik Zoran Milanović nedugo prije isteka mandata uspio je evoluirati svoj univerzalni govor za dan općine/grada. Naime, naš predsjednik sve donedavno na svakom danu općine/grada održavao je isti govor – povucimo svaki euro iz EU fondova jer to nam je nadoknada za odricanje od suvereniteta.

Na Danu Općine Budinščina Milanović je napokon objasnio i koji nam dio suvereniteta konkretno oduzima zločesta Europa. Riječ je o tik-toku, društvenoj mreži koju uglavnom koriste mladi. Milanović ne koristi tik-tok, ali želi da njegova djeca imaju slobodu koristiti tu mrežu, ako to žele.

Novopečeni tik-tok suverenist Milanović u potpunosti ignorira razloge zbog kojih ne samo Europa, nego i Amerika, žele zabraniti tu mrežu, a riječ je o zaštiti privatnosti, ali i nacionalnoj sigurnosti.

Hrvatska Europi nije u interesu

Milanović je u Budinščini poručio i da se stanovnici te općine, baš kao i ostatka Hrvatske, sami trebaju pobrinuti da stvaraju novu vrijednost i novi novac „jer bogatije države od nas ne žele da im Zagorje i Hrvatska budu direktna konkurencija”. Pri tomu je kao primjer naveo novi Gerontološki centar u kojemu je, kako je rekao, neće stvarati novi euri.

Baš kao što predsjednik Milanović zna što stoji u Ustavu, a svejedno ga krši, tako i jako dobro zna da se iz europske blagajne financiraju društveno korisni projekti poput navedenog Gerontološkog centra s ciljem poboljšanja svakodnevnice naših sugrađana u godinama.

Izvoz agresije

Ipak, rečenica da Europa ne želi razvijenu Hrvatsku duboko je subverzivna, pogotovo kada dolazi od osobe koja obnaša funkciju hrvatskog predsjednika.

Taman kada se činilo da je kršenjem Ustava Milanović uspio dotaknuti dno i da jednostavno ne može niže, izgleda da je ipak uspio pronaći još jednu bužu. Pa nakon što je kršenjem Ustava udario u temelje hrvatske suverenosti, svoju destruktivnost sada pokušava izvesti i na područje kompletne Europske Unije. Ili je to tek uvertira za nastavak njegove karijere u obliku nekakvog tik-tok influencera, što bi bilo puno primjerenije od njegove sadašnje pozicije.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!