ODLIČNI REZULTATI Stiglo pojačanje u STK Bjelovar

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Da Stolnoteniski klub Bjelovar radi punom parom, definitivno svjedoče rezultati koje postiže. Iz redova škole stolnog tenisa, stasali su neki novi klinci koji su spremni za svoja prva natjecanja.

Uz već standardne iskusne najmlađe kadetkinje Klaru Končar i Luciju Cvitković, ekipi se pridružila i Petra Pucarin, dok su se Marku Pajić pridružili Filip Vitanović i Jakov Roland.

Ženska i muška ekipa najmlađih tako su nastupili na Ekipnom prvenstvu regije za najmlađe kadetkinje i kadete u Slavonskom Brodu u subotu 18.siječnja 2020.

Ekipa naših najmlađih kadeta očekivano je zauzela četvrto mjesto iza ekipa Strmac Nova Gradiška, Slavonski Brod i Graničar Slavonski Brod, a Vitanović i Roland su tako upisali svoj prvi službeni nastup.

Najmlađe kadetkinje Končar, Cvitković i Pucarin su pobijedile ekipu Požege 3:1, kao i ekipu Graničar II 3:0, no vrlo tijesnu i neizvjesnu borbu su imale sa ekipom Graničar Slavonski Brod za prvo mjesto i nažalost izgubile rezultatom 3:2.

Trener Dejan Vukman ne samo da je zadovoljan rezultatima ove dvije vrlo mlade ekipe, nego i sportskim ponašanjem i borbenošću, ali i rezultatima rada škole stolnog tenisa „kluba s Matoševog“.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!