HDZ O PREDSJEDNIČKIM IZBORIMA Bjelovarsko-bilogorska županija će i ovog puta biti plava

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Podršku Kolindi Grabar Kitarović na nedjeljnim predsjedničkim izborima je danas s konferencije za novinare dao bjelovarsko-bilogorski HDZ. Ona se u svom mandatu pokazala kao predsjednica svih građana naglasio je predsjednik bjelovarskog HDZ-a, Ante Topalović.

-Obišla je minimalno jednom sve županije, a gotovo i sve gradove i općine. U tim obilascima se susretala s ljudima iz svih stranaka i slojeva i sfera društva i sa svima njima razgovarala – rekao je Topalović.

Odradila je velik posao u afirmaciji Hrvatske, a zahvaljujući i njenim savjetima je došlo do rasta gospodarstva, plaća i mirovina, nastavili su Grabar Kitarović hvaliti HDZ-ovci. Sigurni su  da će kao i prije pet godina ona slaviti u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji kada je preokrenula rezultat iz prvog kruga. Predsjednik županijskog HDZ-a, Miro Totgergeli.

-Tada smo bili svi zajedno, čvrsto stali iza naše predsjednice i pomogli joj da upravo u ovoj županiji u drugom krugu budemo pobjednici izbora. Bili smo jedina županija koja je od prvog do drugog kruga iz crvene prešla u plavu. To ćemo napraviti i na ovim izborima – poručio je Totgergeli uz napomenu da će sada županija u oba kruga biti plava.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!