MOTO KLUB BJELOVAR Na dva kotača do odličnih rezultata

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Moto Klub Bjelovar u prošloj je godini nizao uspjehe, a posebice su se istaknula trojica članova: Ranko Kesić, Dario Horaček te Domagoj Antolić, koji su u svojim kategorijama na natjecanjima ostvarili zavidne rezultate. Kesić je proglašen i motociklistom godine. Upravo zbog dobrih rezultata, ali i kako bi porazgovarali o radu Kluba, članove Moto Kluba primio je bjelovarski gradonačelnik Dario Hrebak, istaknuvši spremnost pomoći u radu kluba.

– Čestitam na vašim aktivnostima, rezultatima te na onome što ste postigli u ovom sportu. Znamo da Moto Klub Bjelovar ima dugogodišnju tradiciju i da je vrlo aktivan klub na području našeg grada – rekao je Hrebak.

Ranko Kesić u svim je zemljanim disciplinama zauzeo sjajno četvrto mjesto, Dario Horaček je ukupno zauzeo drugo mjesto, dok je Antolić također drugi u poretku. A evo što o tim uspjesima kaže Alen Krce, predsjednik Moto Kluba Bjelovar.

– Trud, muka, požrtvovnost naših dragih natjecatelja odraz je rada Kluba. Mučimo se da prikupimo natjecatelje jer danas je taj sport dosta skup. Svatko treba ulagati kako u sport, tako i u sebe. Kada se to spoji, rezultati su tu – rekao je Krce.

Ove godine bjelovarski Moto Klub navršava 90 godina postojanja, a ono što je nužno spomenuti – kroz cijelo to vrijeme imaju vrlo uspješne natjecatelje.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!